Egy irodai patkány túlélőshowja a home office dzsungelében

Távmunka patkány

Távmunka patkány

First blood - Az első homeoffice meeting

2020. március 16. - HomeOfficeRAT

rambo.jpg

Nem tudok mást mondani, csak hogy teljes sokkban vagyok gci! Dínó meg a Herceg is felhívott, de Dínó beszédképtelen állapotban volt és vonyított, mint a vérfarkas teliholdkor Bella csúnyája felett, a Herceg meg csak dadogni tudott a röhögéstől.

 Azzal kezdődött, hogy vasárnap jött egy email a főnöktől, hogy hétfő reggel tömegesen teszteljük a webkonferencia-rendszert (amit pár éve méregdrágán megvettek, de senki sem használta még).

Tisztelt Mindenki!

Hétfő reggel 9.00-10.00 között KÖTELEZŐ webkonferencia lesz! Megkezdjük a távmunkát és bár a pénteki körlevélben benne voltak az elvárások és a kapcsolódó KPI-ok, szeretném, ha meghallgatnátok Sz. Ildit a HR-től, aki beszámol a monitoring rendszer német tapasztalatairól.

 A HR tájékoztató után az osztályvezetők is szólni fognak néhány szót, hogy pontosítsák a pénteken elhangzottakat.

Nagyon fontos, hogy egy nagy, integrált csapatként működjenek a csapatok egymással közre, osszák meg az információkat, hangsúlyosan szinergizálják az elosztott tudást (ne felejtsétek el, hogy a tudásmenedzsment-rendszer mindig a rendelkezésetekre áll!!!!!), máskülönben a sztenderdizált vállalati imázsunk csorbát szenved, kiszorulunk a diverzifikált piacokról és elveszítjük a stratégiai célokat kiszolgáló fogyasztói bázist.

A belépés kötelező, pénteken lerendeltük a szükséges licenszeket, így már minden munkatárs be tud jelentkezni a felhasználói azonosítójával. Akinek problémája van, az a tavmunkasupport kukac címen jelezze az IT felé. Egykapus hibabejelentés van érvényben, kérlek benneteket, hogy az IT leterheltsége miatt tartsátok be a kihirdetett protokollt!

Kérek mindenkit, hogy bár otthonról dolgoztok, az alkalomhoz illően öltözzetek fel. Adjuk meg a tiszteletet a munkának és egymásnak!

A Távmunka Bizottság vezetőjeként köszönöm a támogatásotokat!

Ákos

A Herceg az IT-n dolgozik, mindjárt küldött is nekünk egy üzenetet, hogy kurvára nem működik az egész rendszer, vagy van hang, vagy van képernyő megosztás - de egyszerre csak az egyik, és hogy péntek este óta szopnak ezzel a szarral, amit a főnök a haverjától rendelt meg, SOS-ben.

DNO: Akkor ugyse veszik eszre ha nem jelentkezunk be vettem berletet a bullgymbe csak tizre erek haza

TMP: 9kro meg szarok kihagyom

HCG: a restvevokrol latjak a riportot jelentkezzetek be tegyetek muteba magatokat es csill DNO megy a telorol is mehet a pumpa kozben csak ne fejeltsd el mutolni magad mer behallacik hogy csattognak a vasak es asszik a porntube olasz ingyenpornojat tolod

Szóval ha meg kell bszódni, akkor meg kell bszódni, be is jelentkeztem, legalább fél óra volt mire sikerült a kiadott segédletből rájönnöm hogy működik, el is kezdődött a meeting 9.20kor.

Azt nem tudom, hogy mit akart a vezetőség mondani, mert olyan kibaszott káosz volt, hogy esély sem lett volna kihámozni mi fenét akartak. A legtöbben teljesen alkalmatlanok arra, hogy az Outlookon és a Jegyzettömbön kívül bármi más eszközt használjanak. Például a Hercegék nem kapcsolták be a hard mute funkciót és mindenki bekapcsolt mikrofonnal lépett be...

Zsongás, üvöltözés mindenhol.

- Mici Micikém a kurva anyád gyere le a szekrényről! Jenő bazdmeg, szedd le a macskát onnan!

- A faszomér kell itt ülni!

- Kenyér, tej meg WC papír, írd fel mert ha vége ennek a szarnak el kell menni boltba. Anyádékhoz bemegyünk?

- Anyaaaaa a Lóri csúfol! – Édesem, a mami most dolgozik, ne kiabálj! – De csúfol! – Nem érdekel, menjetek ki a konyhába! (pohártörés hangok, mintha felborult volna egy vitrin) – Akkurvaéeletbe Lóri! Samu! (dübögés majd gyereküvöltés és pofoncsattogás) – ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!

- (fingás hang, megismerem Dínót)

- (beszűrődő pornóhang, olasz nyögdécselés, a Herceg)

- Kezdjükmárel! Faszkivan!

A zaj csak egyre erősödik, visszhangzik, sistereg az egész.

Kiderült, hogy Dínó a laptopjáról jelentkezett be, meg a barátnője telefonjáról is bejelentkezett a csaj nevében (a másodikon dolgozik a csaj, belterjes geci az egész cég), odatette a telefont a laptop mellé és mivel mindkettő max hangerőn üvöltött, oda-vissza visszhangzott az egész, végül begerjedt mint a kanos hattyú és teljesen szétbaszódott a hang.

Ekkor jött a Főnök, aki észlelve, hogy atomjaira hullik az egész terv, megpróbálta az 578 felhasználót egyenként lenémítani, de mellényúlt és bekapcsolta a webkameráját.

És ott ült a Távmunka Bizottság vezetőjeként egy női fésülködőköpenyben, zöld szépségmaszkkal az arcán...

A bejegyzés trackback címe:

https://tavmunkapatkany.blog.hu/api/trackback/id/tr9715525534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása