Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy irodai patkány túlélőshowja a home office dzsungelében

Távmunka patkány

Távmunka patkány

Szex a home office-ban

2020. március 17. - HomeOfficeRAT

homeofficesex.png

Amióta elindult a távmunka-cunami, sokan vizionáljak, hogy hasonlóan az 1965-ös nagy amerikai áramszünet után majd sokkal több gyerek fog születni, mivel az otthon ragadt pároknak nincs mit csinálniuk, azon az egyen kívül.

Azt hiszem nem csak a demográfusok cáfolják az ilyen szaporodási kényszert, de ha egy-egy áramszünet, tornádóvész vagy koronavírus pandémia ilyen hatással lenne a szexre, a magukat éppen elhanyagoltnak érző férfiak (és nők) örömmel gondoskodnának a megfelelő válságról és sokkal több katasztrófa következne be, mint amennyi a valóságban bekövetkezik.

A bulvárlapok is felkapták a témát és cikkeznek arról, milyen jó is ez a karantén a párkapcsolatoknak, hiszen több időt töltenek el együtt a párok, nincs mit csinálni ugye, biztos, hogy üzekedéssel fogják eltölteni a következő pár hónapot.

Nem kétlem, hogy lesznek ilyenek is, de a valóság ezzel szemben az, hogy nem a születések, hanem a válások és gyilkosságok száma fog ugrás-szerűen megnőni.

Egy átlagos párkapcsolat ugyanis nem viseli el, hogy heteken, akár hónapokon keresztül 24 órára össze legyél zárva azzal az emberrel, akit elméletileg szeretsz. Ebben a gyakorlatban ugyanis nem fogod.

A karantén előtti hibák, amelyek még „olyan cuki!” vagy „annyira édes, hogy...” felkiáltást csalnak ki belőled, a második hónap totális összezártság után már gyilkos indulatokat fognak gerjeszteni és a „ha még egyszer lemorzsázod, beléd tolom a nagykést!” csak a kezdet.

A libidó fura dolog, több dolog befolyásolja, mint a tőzsde működését, de a tőzsdén még akkor is orbitálisan nagyot kaszálhatsz, ha zuhan – ellentétben a libidóval.

A megítélések is változnak. Amikor a „régi világban” előadod a napi vitézkedésed igaz történetét -  például hogy oktattad ki az ostoba főnököt, hogyan mentetted meg az emeletet azzal, hogy megjavítottad a fénymásolót, hogyan hoztad össze a dealt és kerestél 15 milkát egy telefonnal, - jól hangzanak a sárdoné mellett valami luxi bisztróban és a hasonszőrű partneredben felrobbanthatja a libidó-bombát, azonban a karantén alatt sajnos a partnered is látni fogja, ahogy egész nap alsógatyában vagy kinyúlt jóganaciban tologatsz pár excel táblát. Nem leszel többé az iroda királya vagy császárnője, csak egy gatyás fószer, vagy egy borzas nő a másik szobában, aki pár hét alatt az agyára megy.

A bulvárlapok szexhurrikán víziójának aztán betett az iskolabezárás is – azok a pornófilmekbe illő képek, ahogyan majd egymásnak esnek a párok két webex között, vagy az ebédszünetben másfél óra közös zuhanyozás után kimerülten zuhannak majd vissza a távmunkába, - mentek a kukába azzal, hogy nem elég, hogy dolgozni kell és mellette egymást is el kell viselni – de még a gyerekek is a nyakatokon vannak 0-24-ben.

A családosoknak nem hogy nem jut több szex a karanténnak köszönhetően, de egyenesen lemondhatnak a hancúrról hetekig, hónapokig. Szerencse, hogy általában ők már hozzászokhattak a hullámvölgyekhez, azonban ez most egy kibaszott szakadék és nem egy völgy.

Aztán persze lehet, hogy most sokan felháborodnak, de sajnos azt kell mondanom, hogy a szeretőknek is befellegzett. A „régi időkben” könnyű volt pár kóbor túlóra mögé elrejteni egy-másfél óra bujálkodást valami jógaoktatóval vagy irodai fuck buddyval, azonban most a túlórát is otthon tolod, jógázni meg a tévé/monitor előtt fogsz.

Persze lehet itt is kreatívnak lenni, egy hosszúra nyúlt bevásárlás, amikor végül üres kézzel mész haza, mert le vannak rabolva a boltok, nem fog gyanút kelteni, de a bevált és kiépült másodlagos (egyeseknél harmad- és negyedleges) kapcsolatoknak befellegzett.

Ráadásul az irodai románcok lehetősége is megszűnik, a csini/jóképű üzleti elemzővel váltott tüzes pillantások, véletlen érintések, liftes ölelkezések eltűnnek, révén, hogy otthon ülsz egy gatyában vagy jóganaciban (és persze az üzleti elemző is, csak egy másik otthonban).  Gyakorlatilag esélyed sem lesz ezeket a kapcsolatokat fenntartani, vagy kiépíteni – marad tehát az, akivel össze vagy zárva. És ezt nehezen fogod magadnak és neki megbocsátani.

Szóval ne higgyetek a bulvárnak, a home office nem a forró szex földje, hanem egy kibaszottul hideg, veszélyes és romboló közeg, ahol párkapcsolatok és házasságok ezrei fognak elvérezni, mire kiszabadulunk a fogságából.

Na, majd utána fog eljönni a baby-boom, amikor kanos/tüzes home office patkányok rajzanak elő a ketreceikből és egymásnak esnek úton-útfélen.

A bejegyzés trackback címe:

https://tavmunkapatkany.blog.hu/api/trackback/id/tr415529320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása